Opdrachten

Powerzorg is een arbeidsbemiddelingsbureau in de zorgsector die elke ZZP’er aan een passende opdracht helpt en verder gaat met begeleiden waar andere bureaus stoppen. Om voor Powerzorg aan de slag te gaan moet je een strenge screening doorstaan. Kom je hier doorheen, dan doen wij er alles aan om jou aan de best mogelijke opdracht te helpen!

Leuk dat je een samenwerking met ons wilt ontdekken! Vul hieronder het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk met je contact op.

Spoed?

Voor spoedaanvragen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend. Bel daarvoor +31 6 81637171 Wij staan dan klaar om zo snel mogelijk de noodsituatie op te lossen op een juiste en efficiënte wijze.

  "De plaatsing bij een psychiatrische instelling verliep erg soepel. Powerzorg legde het contact voor me en hielp me mee tijdens het eerste gesprek. Voor ik het wist was de opdracht geaccepteerd en mocht ik beginnen! Na de plaatsing werd ik wekelijks gemonitord en waren er check-in-momenten vanuit Powerzorg. Het verliep allemaal erg soepel"
  - Marjolein, verpleegkundige GGZ
  • Aan welke eisen moet ik voldoen bij aanmelding?

   Onder andere moet je bij aanmelding de volgende zaken aanleveren: kopie paspoort, KVK-uittreksel, VOG (niet ouder dan zes maanden), diploma vanuit DUO, zorggerelateerde certificaten, BHV-certificaat en een kopie bankpas. Daarnaast moet je nog meer dan acht andere zaken aanleveren, maar die houden we het liefst nog achter.
   Daarnaast moet je voldoen aan ons profiel wat hier te lezen is

  • Welke documenten heb ik nodig bij de aanmelding?

   Bij aanmelding ondergaat de ZZP’er een rigoureuze screening, waarbij we meer dan 16 papieren verzamelen om te verifiëren dat de ZZP’er legitiem is. Daarnaast checken wij altijd de opgegeven referenties in het cv.

  • Waar helpt Powerzorg mij mee als ZZP’er?

   Powerzorg zorgt voor genoeg opdrachten, waar jij je op in kunt schrijven. Als je wilt kunnen wij ook jouw administratie gedeeltelijk overnemen, zoals urenregistratie en de daarbij horende facturen. Dit bespreken we uiteraard uitgebreid van te voren met elkaar.

  • Hoeveel uren en/of dagen in de week moet ik werken voor Powerzorg?

   Daar ben jij helemaal vrij in! Jij mag zelf aangeven hoeveel uren je wilt werken voor Powerzorg bij een opdrachtgever. De achtergrond van onze ZZP’ers is divers. Van ZZP’ers die veel uren maken, vijf dagen in de week tot maar een aantal uren. Heb je bijvoorbeeld een andere werkgever waar je een vaste aanstelling hebt en je wilt meer uren maken dan ben je ook meer dan welkom! Je kunt ook deze tijd gebruiken om eens veilig te ‘snuffelen’ bij een andere werkgever, zonder ergens aan vast te zitten.

  • Hoeveel opdrachtgevers kan ik hebben?

   Dat kan in principe behoorlijk oplopen. Je kunt er voor elke dag één hebben, maar onze voorkeur gaat uit naar een klein aantal en het liefst zelfs één! Wij hebben immers dan ook maar één aanspreekpunt.

  • Hoe kan ik een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen (VOG) aanvragen?

   Een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen (VOG) is je bewijs van goed gedrag. Je kunt zelf een VOG online aanvragen via de website van de overheid. Als je dit liever via ons regelt, dan kan dit natuurlijk ook. Met jouw persoonsgegevens vragen we gemakkelijk een VOG voor je aan. Wij hebben een VOG van maximaal 6 maanden oud nodig en zullen elk jaar opnieuw vragen om jouw VOG te vernieuwen.

  • Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

   Neem dan contact met ons op en dan helpen we je zo snel mogelijk!

  © 2024 Powerzorg B.V.

  Design & Development by Decazoid