Personeel

Powerzorg is hét arbeidsbemiddelingsbureau voor de zorg met jarenlange ervaring in meerdere zorgsectoren. Opdrachtgevers en ZZP’ers worden na een grondige screening gekoppeld en gemonitord door Powerzorg. Hiermee begeleiden we niet alleen de match, maar bouwen we ook aan een langdurige relatie/samenwerking. Met elke zorgvraag kunt u terecht bij Powerzorg!

Leuk dat u een samenwerking met ons wilt ontdekken! Vul hieronder het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Spoed?

Voor spoedaanvragen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend. Bel daarvoor +31 6 81637171 Wij staan dan klaar om zo snel mogelijk de noodsituatie op te lossen op een juiste en efficiënte wijze.

  Waarom kiezen voor Powerzorg?

  • Powerzorg zorgt voor ervaren personeel

   Alleen de beste ZZP’ers schakelen wij in voor uw opdracht met minimaal 2 jaar werkervaring en de juiste papieren, zoals diploma’s, certificaten, VOG etc.
  • Alle zorgsectoren

   Voor elke zorgsector hebben wij voldoende ZZP’ers in ons bestand om uw opdracht uit te voeren
  • Altijd bereikbaar

   24/7 is Powerzorg bereikbaar, ook om noodgevallen op te lossen.
  • Bemiddeling eindigt niet bij plaatsing

   Na plaatsing blijven wij in beeld om voortgang en tevredenheid van beide kanten te monitoren

  Samenwerken met Powerzorg

  Powerzorg is uw partner voor het oplossen van personeelstekorten in de zorg! Met ervaring in alle zorgsectoren en een gedegen check en onderzoek naar aanmeldingen zorgen wij ervoor dat er geen fraude is gepleegd en dat de juiste personen aan het bed komen te staan.
  Powerzorg werkt op dit moment vooral samen met zorginstellingen uit de psychiatrische zorg, gehandicapten- en revalidatiezorg. 

   

  Powerzorg ontzorgt de zorg compleet voor personeelscalamiteiten en andere structurele tekorten op personeelsgebied. Wij zorgen altijd voor de juiste match en begeleiden het proces van A tot Z. Na plaatsing blijven wij in beeld.

  Powerzorg schakelde wij in na het constateren van een structureel personeelsprobleem. We bleven mensen tekort komen. Binnen afzienbare tijd hadden wij extra mensen met de juiste kwalificaties en Powerzorg bleef contact houden.
  - Irem, teamleider gehandicaptenzorg
  • Hoe waarborgen jullie de diploma’s en certificaten van ZZP’ers?

   Bij aanmelding ondergaat de ZZP’er een rigoureuze screening, waarbij we meer dan 16 papieren verzamelen om te verifiëren dat de ZZP’er legitiem is. Daarnaast checken wij altijd de opgegeven referenties in het cv.

  • Wat zijn jullie werkzaamheden?

   Powerzorg verzorgt de screening en bemiddeling van ZZP’ers in alle zorgsectoren. Daarbij onderhouden wij met een regelmatige interval contact met de zorginstelling, maar ook met de zorgprofessional. Mocht de match niet gevonden zijn, dan zorgt Powerzorg voor een nieuwe zorgprofessional en wordt de huidige zorgprofessional herplaatst.

  • Binnen welke regio is Powerzorg actief?

   Powerzorg werkt door heel Nederland. Momenteel is het merendeel van onze opdrachtgevers gevestigd in Zuid- en Noord-Holland.

  • Met welke opdrachten kan ik terecht bij Powerzorg?

   Aan elke zorgvraag in elke zorgsector kunnen wij voldoen.

  • Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

   Neem dan contact met ons op en dan helpen we je zo snel mogelijk!

  © 2024 Powerzorg B.V.

  Design & Development by Decazoid