Wat wij doen

De zorgsector kampt met een toenemende werkdruk, een stijgend ziekteverzuim en een personeelstekort dat leidt tot het vertrek van medewerkers. Daarnaast blijft de instroom van nieuwe medewerkers stuctureel achter. Het is een uitdaging voor veel zorginstellingen om de planning rond te krijgen vanwege dit personeelstekort.

Samen met Powerzorg lost u dit probleem aan tekort op! Met behulp van ons uitgebreide netwerk van vele zorgprofessionals vinden we de geschikte kandidaat voor u. Deze ZZP’ers hebben ruime ervaring, kunnen snel ingezet worden en zijn beschikbaar voor zowel korte als lange(re) termijn.
Na plaatsing van een ZZP’er eindigt ons werk niet en wij blijven in contact met u en de medewerker om de voortgang en tevredenheid van beide kanten te monitoren.

 • Powerzorg zorgt voor ervaren personeel

  Alleen de beste ZZP’ers schakelen wij in voor uw opdracht met minimaal 2 jaar werkervaring en de juiste papieren, zoals diploma’s, certificaten, VOG etc.
 • Alle zorgsectoren

  Voor elke zorgsector hebben wij voldoende ZZP’ers in ons bestand om uw opdracht uit te voeren
 • Altijd bereikbaar

  24/7 is Powerzorg bereikbaar, ook om noodgevallen op te lossen.
 • Bemiddeling eindigt niet bij plaatsing

  Na plaatsing blijven wij in beeld om voortgang en tevredenheid van beide kanten te monitoren
 • Hoe waarborgen jullie de diploma’s en certificaten van ZZP’ers?

  Bij aanmelding ondergaat de ZZP’er een rigoureuze screening, waarbij we meer dan 16 papieren verzamelen om te verifiëren dat de ZZP’er legitiem is. Daarnaast checken wij altijd de opgegeven referenties in het cv.

© 2024 Powerzorg B.V.

Design & Development by Decazoid