Wie wij zijn

Powerzorg is een jong arbeidsbemiddelingsbureau gevestigd in Rotterdam met al behoorlijk wat jaren ervaring onder de riem en daarmee de beste partner voor de zoektocht naar ervaren en gecertificeerd zorgpersoneel. Onze ervaring is terug te vinden in de zorg, maar inmiddels ook al weer wat jaren in de arbeidsbemiddeling.

Powerzorg is ontstaan door de hoge werkdruk in de zorg en doordat wij om ons heen zagen dat personeelsproblemen in de zorg sneller konden worden opgelost, met een hogere efficiëntie. Wij werken hard en zijn in korte tijd al snel gegroeid met een grote portefeuille aan opdrachtgevers en voldoende ZZP’ers om deze opdrachten in te vullen. Wij blijven echter altijd op zoek naar opdrachtgevers en ZZP’ers.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers genieten bij ons van een geheimhoudingplicht. Wij lopen niet te koop met onze opdrachtgevers. Mocht er een samenwerking ontstaan tussen ons, dan vinden wij het uiteraard geen probleem om een aantal van onze opdrachtgevers te overleggen voor referenties.
Wij zijn actief in de jeugd-, thuis- en gehandicaptenzorg, maar daarnaast ook in de GGZ en verpleeg- en verzorgingshuizen.

© 2024 Powerzorg B.V.

Design & Development by Decazoid